.

o Lunch.png

Voor de lunch kun je onze heerlijke (Italiaanse) broodsoorten, zoals foccacia,Ciabatta of ons Italiaans stokbrood, laten beleggen met bijvoorbeeld vers afgesneden vleeswaren of kaassoorten, heerlijke salades, maar ook met warme kipfilet, gehakt of kogelbief, gecombineerd met onze zelfgemaakte truffel- tuinkruidensaus. Proef ook eens ons roerei ham/spekjes met veel verse groenten, samen met een lekkere kop koffie of thee, melk, of á la minuut geperst sinaasappelsap.
Al onze belegde broodjes kun je ook meenemen voor thuis of op je werk. Omdat wij een knapperig vers afgebakken broodje het lekkerste vinden, bakken wij je brood pas af op het moment dat je het bij ons besteld. Je kunt ons ook altijd vooraf bellen, dan zorgen wij ervoor dat het broodje voor je klaar ligt.
Een heerlijke kop soep is ook een aanrader voor bij de lunch. Wij serveren altijd verschillende smaken zoals onze heerlijke gebonden champignon-, tomatensoep of onze seizoenssoepen zoals asperge- of goulashsoep. Gecombineerd met één van onze huisgemaakte salades geniet je van een smakelijke en vooral gezonde lunch.

wit eventjes Lunchen.jpg
is de High Tea in een nieuw jasje. Gezellig met vriendinnen of familie genieten van kleine hapjes, mini broodjes met verschillend beleg, een heerlijke “salade van de Chef” en zoete versnaperingen na. En natuurlijk koffie of thee naar hartenlust. Uit te breiden met verrassende warme hapjes. De uitgebreidere kaart voor “eventjes Lunchen” vind je onder de kop “Arrangementen”.

wit brood.jpg
De heerlijke verse geur van pas afgebakken brood die je neus bereikt en de krokante korst die tussen je tanden kraakt...het brood van eventjes Eten is een feest voor alle zintuigen en zit bovendien vol met goede voedingsvezels en vitamines.
Al onze broodsoorten (ook de Italiaanse broodsoorten) worden gemaakt van alleen zuivere grondstoffen dus 100 % natuurlijk.
Proef bijvoorbeeld de Ciabatta olijf, een luchtig brood vol van smaak met stukjes olijf. Of onze multicorn. Een ambachtelijk gekneed broodje vol zaden en pitten, die op de vloer van de oven gebakken wordt. Het lekkerste focacciabrood uit Italie vind je bij ons. Heerlijk belegd met de smakelijkste kazen of vleessoorten, zo recht uit de oven. Laat je inspireren door onze kaart, echt een verwennerij.

broodjes.png

 

wit sappen.jpg
Vers geperst sinaasappelsap a la minuut geperst, heerlijk koel geserveerd. Of probeer in de zomer eens onze frisse Smoothies van vers fruit en heerlijke romige yoghurt.
De smaken variëren per dag. Het is maar net wat onze groenteman in huis heeft. Lekker en vol vitamines! Heerlijk zomerfruit of een mix van tropisch fruit met kokos, voor op ons gezellige terras, voor onderweg of thuis (in handige meeneembekers).

 

kleine gasten.png

Speciaal voor stoere jongens en toffe meiden maken wij bijvoorbeeld de lekkerste tosti's. Heerlijk met boerenkaas en/of beenham (wat jij lekker vindt), tomatenketchup en majo of een heerlijke tosti met banaan en Nutella. mmmm.....smullen maar!!! Maar ook onze wokmaaltijden kunnen wij zo maken dat jij ze heerlijk vindt. Kortom, kijk op onze uitgebreide Junior Menukaart....

monsterchef3.png