.

o diner.png

In onze gezellige eetgelegenheid nodigen wij u graag uit om een hapje te komen eten. Hier kunt u genieten van vers bereide (wok)gerechten. U kunt kiezen uit vlees, vis, kip of vegetarisch, diverse soorten verse groenten met aardappeltjes, noedels, witte rijst of pasta.
Uw maaltijd wordt vers bereid in onze open keuken. Zo kunt u zelf zien hoe we alle verse ingrediënten verwerken. Heerlijke maaltijdsalades met vis, vlees of met Italiaanse pasta en rauwkost vullen onze kaart verder aan. Ook voor het diner hebben wij leuke arrangementen. Verschillende gangen met mooie kleine hapjes, een hoofdgerecht en een lekker dessert na.

wit vlees.jpg
Voor onze kleine gasten hebben wij een speciale maaltijd die zij zelf kunnen samenstellen met vlees, vis of kip, pasta, noedels of rijst. Samen met één van onze koks kunnen zij zelf kiezen welke groenten zij lekker vinden (of zonder groenten) met een saus naar keuze.
Ons lekkere malse kogelbiefstuk komt van onze plaatselijke ambachtelijke slager en wordt speciaal voor onze wokgerechten geselecteerd.

wit vis.jpg
Onze plaatselijke visleverancier levert ons verse vis rechtstreeks van de visafslag. Al voor dag en dauw komen de vissers met hun boten vol verse vis aan in de havens waar het diezelfde ochtend nog geveild wordt.

wit kip.jpg
Onze poelier levert ons heerlijke malse kipfilet, waar wij de lekkerste wokgerechten van maken. De kippen hebben de ruimte om te leven (een diervriendelijk leven) en krijgen gezond voer. Dit alles proeft u uiteindelijk aan de kipfilet waar wij mee werken.

wit vegetarisch.jpg
Voor onze gasten die liever geen vlees of vis eten hebben wij een nieuw alternatief.
Van de welbekende “Vegetarische Slager” hebben wij een geweldig product in huis met de structuur en de "bite" van kippenvlees. Dit vlees is gemaakt van 100% soja met diverse specerijen. Een ware nieuwe beleving op het gebied van maaltijdcomponenten. Ook kunt u kiezen om de maaltijd zonder vlees of vis maar dan met extra veel groente te laten wokken. Zo kunnen we van elk gerecht op de kaart een heerlijk vegetarisch gerecht maken. Ook als u geen vegetariër bent, maar een dagje geen vlees, kip of vis wilt eten.

borden eten.jpg

wit groenten.jpg
De verse groenten waar wij mee werken komen van de plaatselijke boeren hier uit de Kempen en de Peel.
Vaak nog dezelfde ochtend, heel vroeg, van het land geoogst. In onze open keuken kunt u zelf zien hoe wij deze verse groenten verwerken.
Bij elk wokgerecht hebben wij een keuze voor u gemaakt van diverse groenten. Zijn er groenten die u niet zo graag eet of waar u allergisch voor bent, laat het ons weten en wij passen uw gerecht daarop aan.

kleine gasten.png

Voor stoere jongens en toffe meiden hebben wij een speciale maaltijd die zij zelf kunnen samenstellen met vlees, vis of kip, pasta, noedels of rijst. Samen met één van onze koks kunnen zij zelf kiezen welke groenten zij lekker vinden (of zonder groenten), met een saus naar keuze. Onze speciale Junior menukaart is nog uitgebreider, kijk maar snel bij "MENU" - "Restaurant MUNU" onderaan de pagina.

monsterchef3.png
Al deze producten kunnen ook koud of warm meegenomen worden of ter plaatse opgegeten worden in onze gezellige eetgelegenheid.